Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyerekeknek képes leírás - Ló - lovak.tlap.hu
részletek »

Gyerekeknek - Ló - lovak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lo.tlap.hu » Gyerekeknek
Keresés
Találatok száma - 15 db
Bullyland valósághű lófigurák

Bullyland valósághű lófigurák

Valósághű, kézzel festett Bullyland állatfigurák a Ludotéka webáruházból! Vastag plüss Micimackós gyermekszőnyegek különféle méretekben és mintával! Évtizedes tapasztalattal kifejlsztett olasz készségfejlesztő és kreatív játékok a Ludotéka webáruházból! Különleges játékok, ajándéktárgyak kis- és nagykereskedelme. Bullyland állat és mesefigurák, Lisciani készségfejlesztő játékok, gyönyörű matricák, fa játékok. 3D kulcstartók és hűtőmágnesek. Gyönyörű 3 dimenziós hatású hologram puzzle. 1000, 500, 100 és 35 darabos kivitelben!

Ingyenes lovas játékok

Ingyenes lovas játékok

Aranyos online lovas játékok gyűjteménye található az adott oldalon! Ez a weboldal abban különleges, hogy egy egyedileg összeállított, minőségi gyűjtemény, tele csupa lovas és pónilovas játékokkal. Egy remek kollekciójával szolgál tehát. Nincs kötelező regisztráció és nagyon sok ingyenes móka elérhető. A játékok családbarátak és minőségi szempontok alapján válogatottak. Gyerekek számára is játszhatóak és élvezhetőek. Minden ló és állatkedvelő olvasót szeretettel várunk oldalunkon, és jó játékot kívánunk!

Lovaglás oktatás gyerekeknek Budapest

Lovaglás oktatás gyerekeknek Budapest

Saját szervezésben gyermekprogramokat is tartunk. Iskola időben úszás oktatás hétköznap délutánonként. Télen jégkorcsolya oktatást, nyáron nyári táborokat szervezünk, ősszel és tavasszal pedig lovaglás oktatást. A programokra a gyermekeket biztonsági övvel felszerelt Mercedes Sprinter buszokkal szállítjuk. Iskolától a program helyszínére, majd vissza az iskolába. Kisbusz bérlés, személyszállítás, repülőtéri transzfer Személyszállítások esküvőkre, koncertekre, fesztiválokra, sport eseményekre, sport tanfolyamokra (úszás, lovaglás, korcsolyázás stb...) Továbbá mikrobusz biztosítása városnézéshez, kirándulásokhoz, körutazásokhoz belföldön és külföldön, vállalati személyszállítás, repülőtéri transzferek.

Lovak színe

Lovak színe

A ló jegyei azok a külső jegyek, amelyek segítségével a lovat azonosítani lehet. A jegyeket a ló személyazonossági okmányaiba, például a Lóútlevélbe be kell vezetni. A jegyeket részletesen nemzetközi szabványok alapján írják le. A jegyek típus szerint kétfélék lehetnek, elsődleges és másodlagos jegyek. 1. Hóka: a homloktól az orrig vastagabb fehér sáv húzódik. 2. Orrcsík: keskeny fehér csík homloktól az orrig. 3. Orrfolt: rózsaszín folt az orron. 4. Ferde hóka: keskeny fehér ferde csík a homloktól az orrig. 5. Megtört hóka: keskeny szakadozott megtört fehér csík a homloktól az orrig. 6. Lámpás: a homloktól az orrig fehér sáv húzódik, ami túllóg a szemen. Előnézetből olyan, mintha a ló feje fehér lenne. Békaszáj, mindkét ajak rózsaszín, és fekete foltok vannak rajta.

Lovas játékok

Lovas játékok

Az angol telivér (angolul thoroughbred) a világ talán legelterjedtebb lófajtája, leginkább versenylóként ismert. Melegvérű fajta, gyorsaságáról és temperamentumáról ismert. Az angol méneskönyv regisztrációjában 18 600 kanca szerepel, a különböző nemzetek méneskönyveiben összességében megközelíti az egy milliót. A hazai állomány hozzávetőlegesen 800 kancát számlál, és 400 ló áll galopptréningben, vagyis versenyez.

Lovas Játékok

Lovas Játékok

Az oldalon csak online lovas és lóféle (pl. zebra) játékok találhatóak. Ezek mindegyike ingyenesen játszható. Szórakoztató kikapcsolódás kisebbeknek és nagyobbaknak is! Nem csak lókedvelő egyéneknek ajánljuk, hanem minden állatbarát és állat kedvelő kicsinek és nagyobbacskának. Gyere és nézd meg most!

Lovas Játékok

Lovas Játékok

Gyerekeknek és felnőtteknek is egyaránt ajánlottak a lovas játékok, mivel elég változatosak, így szinte bármelyik korosztály találhatsz kedvére való online játékot az oldalon. Többnyire lovas játékokkal lehet játszani, de jó néhány pónis játék is helyet kapott az oldalon. Az összes játékkal ingyen és szabadon lehet játszani.

Lovas játékok fotók

Lovas játékok fotók

Lovas szórakoztató gyerek portál a lovak szerelmeseinek. Nevezz be egy virtuális akadálypálya versenybe, vagy egy ügyességi lovas futamba. Online böngészős flash játékok pónikkal, versenylovakkal és szélvész paripákkal. Kategorizált online nézegethető lovas kép galériák csodaszép lovakkal. Lovas játékok gyerekeknek.

Lovas játékok gyerekeknek

Lovas játékok gyerekeknek

Szereted a lovakat és szívesen játszol izgalmas számítógépes játékokkal? Látogass el oldalunkra, ahol számos lovacskás és pónis játék közül próbálhatod ki azt a játékot, ami elnyerte a tetszésedet. Játékainkat folyamatosan frissítjük így érdemes gyakran ellátogatni hozzánk. Ráadásul az oldalunkon mindegyik flash játék ingyenesen játszható.

Hirdetés
Lovas könyvek

Lovas könyvek

Az oldalon a Könyv-könyvek.hu könyváruház lovakkal kapcsolatos elsősorban gyerekeknek szóló könyveinek széles választéka várja a vásárlókat. Néhány könyv a tartalomból: Lovak kvíz, Pónik - Mit? Miért? Hogyan? Mini-sorozat, Keresd meg a lovakat!, Hercegnők paripái - Arielle - A kiskedvenc, Lovak és lovasok (Kicsik, nagyok tudástára)...

Online lovacskás játékok

Online lovacskás játékok

Te is szereted a lovakat és a pónikat? Ha igen akkor feltétlenül el kell látogatnod honlapunkra, ahol a legszuperebb online játszható lovacskás és pónis játékokat próbálhatod ki. Az oldalunkon lévő összes játék ingyenes, így bármikor kipróbálhatod őket. Játékaink közt találhatsz öltöztetős, kifestős, puzzle és ügyességi lovas játékokat egyaránt. Ha van egy kis szabadidőd és szeretnéd minél kellemesebben eltölteni, akkor gyere és szórakozz egy jót honlapunkon. Reméljük elnyeri weboldalunk a tetszésedet és ajánlani fogod barátaidnak is. Jó szórakozást kívánunk!

Online lovas játékok

Online lovas játékok

Böngészőben játszható lovas futamok. Ügetőversenyek és akadályverseny a lovas sportok kedvelőinek. Ugorj fel a nyeregbe és hajrá! Online ingyenes virtuális gyerek játszótér, szórakozd ki magad a játékok rengetegében. Játékok kisebbeknek és nagyobbaknak, tallózás az online flash játékok prémium világából.

Póni lovak

Póni lovak

A póni szó gyűjtőfogalom, amely általánosságban a kistermetű lovakat jelöli. A pónilovakat kitenyésztésük foka, testrészeik egymáshoz viszonyított aránya, környezethez való viszonyuk és használati értékük alapján különböztetjük meg a faj többi egyedeitől. Méretük szerint olyan lópopulációk, amelyek marmagassága bottal mérve a 148 cm-t sem haladja meg. A nemzetközi pónikongresszus ajánlása alapján a 122 cm marmagasság alatt lévő lovakat a pónikhoz, a 148 cm-nél alacsonyabbakat a kislovakhoz soroljuk. Többféle póni létezik, színük, jegyeik megegyezőek a lovakéval, és akár ugyanazokra a sportágakra is lehet alkalmazni őket. A pónik általában vérmérsékletüket tekintve melegvérűek.

Pónis Játékok

Pónis Játékok

Naponta frissülő, gondosan válogatott ingyenes online flash játékok gyűjteménye a Napi Játékok oldala. Nálunk megtalálhatóak a legfrissebb és legnépszerűbb játékok a legpörgősebb akciójátékoktól kezdve, a fejtörőkön át a baba öltöztetős játékokig. Választékunkkal egyaránt szeretnénk kedveskedni a fiús és a lányos játékok kedvelőinek is.

PonyClub

PonyClub

A legnagyobb nemzetközi könyvklub Nektek, lórajongó lányoknak - és természetesen fiúknak. A PonyClubban találkozhatsz mindazokkal, akik imádják a lovakat éppúgy, mint Te! Te is szereted a lovakat? Akkor a PonyClub pont Neked való hely. Hiszen a PonyClub tagja mindenki, aki legszívesebben reggel, délben és este is csak a lovakat simogatná. Nem számít, hogy van-e saját lovad vagy nincs: itt mindent megtalálhatsz, ami jókedvre derít - vidám képregényeket, izgalmas lovas könyveket, fotókkal illusztrált lovas albumokat, nagyszerű ajándékokat, lebilincselő játékokat.

Tuti menü