Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lovardák képes leírás - Ló - lovak.tlap.hu
részletek »

Lovardák - Ló - lovak.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lo.tlap.hu » Lovardák
Keresés
Találatok száma - 30 db
Aranykapu Lovarda

Aranykapu Lovarda

lovarda aranykapu Kedves lószerető és lótenyésztő barátaim, tisztelt honlap látogatók! Tisztelettel köszöntöm Önöket a Hajdúböszörményben található Aranykapu Lovarda és Ménes honlapján, mint az Aranykapu cégcsoport tulajdonosa, Andirkó Attila. Foglalkozásomat tekintve építész mérnök vagyok és 3 gyermek édesapja. Lótartással és lótenyésztéssel 10 éve foglalkozom, a lovakkal való kapcsolatom mindössze ennyi időre tekint vissza. Korábban magyar félvér fajtájú lovakat tartottam pusztán hobbiból. Komolyabb lótenyésztésbe és lótarásba 5 éve vágtam bele és jelenleg több mint 30 ló áll a 2005-ben felavatott uniós elvárásokat is kielégítő új istállómban. Jelenleg 10 db főleg oldenburgi fajtájú tenyészkancával rendelkezem és 7 db fedezőmén (Aranykapu Con Capilot, Aranykapu Ravallo, Aranykapu Lycos, Aranykapu Stevignon, Aranykapu Carismo, Aranykapu Quantum, Aranykapu Rauherr) áll a tenyésztők rendelkezésére. Rendszeresen látogatjuk a németországi tenyész- és ménszemléket, valamint az észak-németországi neves tenyészeteket. Többször látogattunk el Gerd Sosath-hoz és Harm Thormahlen-hez csikókat, kancákat és méneket vásárolni. Tenyésztési filozófiám alapján célom, a minőségi oldenburgi, hol

Balatonboglár

Balatonboglár

Kentaur Üdülőfalu A vendégeket a 100 éves PINCE BORMÚZEUMBAN borkóstolóval fogadjuk ! A lovasbemutatónk során "az ember és a ló" harmóniája, ügyességi játékok, csikósok ostoros bemutatója feledhetetlen élményt nyújt a műsor nézőinek! Az andalúz a barokkos fajták közé tartozik, élettere a mediterrán éghajlat. Megnyerő külső, elegancia jellemzi. Mozgása tetszetős, akciós, dinamikus, de inkább fölfelé irányul, ellentétben a modern sportló nyújtott, térölelő vágtájával. Testfelépítése nemes, feje nagy. Széles homloka, nagy szemei, szépen ívelt nyaka van, mely magasan illesztett, martájéka nem kifejezett. Az egész testre, így a hátra is jellemző a jól izmoltság. Jellegzetessége a széles vállak, arányos, viszonylag rövid test, gömbölyű far, közepesen hosszú erős lábak, dús selymes tapintású, hullámos sörény és farokszőrzet. Vérmérséklete szerint melegvérű, marmagassága 162-167 cm között van. A színe leggyakrabban szürke vagy pej, ritkábban fekete. Főleg a bikaviadalokon használják, sportlónak kevésbé alkalmas. Atletikus, fordulékony, intelligens, tanulékony, megbízható, jármódjai jó minőségűek: ütemes lépés, akciós ügetés, nyugodt, lapos vágta. Közkedveltek, a tartással és a takarmányozással szemben nem igényesek, hátaslóként hasznosítják őket. A nagy, erős csontozatú példányok a legértékesebbek, mert kevesebb van belőlük.

Bella Puszta

Bella Puszta

A BELLA LOVASUDVARBAN felnőttekre, gyerekekre, kezdőkre és haladókra csodálatos lovas élmény vár, ahol tapasztalt lovas oktató segít a lovaglás elsajátításban. Ha már tudsz lovagolni, náluk feledhetetlen lovas élményeket gyűjthetsz. Ideális hely a lovaglásra. Terepen, földes úton, réten, szőlőhegyen, fák között, a Sió partján, vagy akár a Balaton partján. Ride in Siófok, the best holiday resort at lake Balaton in Hungary. For great riding tour over the breathtakingly beautiful fields, wineyards and the shores of river Sio or lake Balaton - unforgettable experience. For beginners and experienced riders, we offer teaching by an expert as well.

Bértartás - lovarda Budapest mellett (Göd - Sződliget)

Bértartás - lovarda Budapest mellett (Göd - Sződliget)

Kincsem Lovarda .:. Göd - Sződliget között, nyugodt, családias környezettel várjuk új bértartóinkat, lovasainkat. A bértartás díjába beletartozik: - lovak napi négyszeri etetése (zab kétszer és széna négyszer) - naponta almolás - igény szerint karámozás - 2db munkapálya - 20x40-es fedeles - külső patamosó - öltöző, társalgó, zuhanyzó Igény esetén vállaljuk lovak mozgatását, átlovaglását. - - - - Elsődleges célunk, hogy hobbilovasaink is biztos ülésre, korrekt, puha kézhasználatra tegyenek szert, minden szituációban biztonságban érezzék magukat, és megalapozzák továbblépésüket bármelyik szakágban. Rossz idő és talajviszonyok esetén a lovasoktatás 20*40es, új fedelesünkben történik. Az órák előre egyeztetett időpontokban, papírral rendelkező oktatókkal zajlanak. Télen - nyáron lovastáborokat szervezünk.

Buckaroo Ranch - western lovaglás

Buckaroo Ranch - western lovaglás

Lovaglás, western lovaglás, tereplovaglás Törökbálinton, az Ida Majorban. A Buckaroo Ranchról közvetlen kijárás terepre, Érd, Sóskút, Törökbálint és Biatorbágy határai között. Mezők, dombok, völgyek, legelők, erdőkkel szegélyezett részén, gyönyörű környzetben tereplovaglási lehetőség gyakorlott lovasok részére. Könnyen megközelíthető, az M7-es 18-as Érdi lejárójától pár percre, de mégis távol a város zajától. Látogasson el jozzánk!

Csikós Lovasudvar

Csikós Lovasudvar

Reiterhof Csikós: Reiten am Plattensee in Ungarn -Csikós Lovasudvar: Lovaglás a Balatonnál. Magyarország nem hiába a lovak és lovasok országa. Valóságos élményt nyújt a lovaglás ebben a csodálatos országban. A dombos és igen változatos környék ideális teret nyújt a tereplovagláshoz. A lovas útvonalak a hagyományos bortermeléssel foglalkozó vidékeken át vezetnek, amelyet a balatoni panoráma tesz még feledhetetlenebbé. A lovasok szőlőhegyek és öreg borospincék mellett lovagolnak (egy kis pihenöre borkóstolóval egybekötve mindig adódik lehetöség!), és sűrű lomberdőkön keresztül lovagolnak, amelyek nyáron kellemes árnyékot nyújtanak. Természetesen adódnak nyílt, szabad mezők is, amelyek hosszabb vágtázásra csalogatnak.

Csobánkai lovarda

Csobánkai lovarda

Szent László lovarda Az andalúz lovat már a kezdetektől elsősorban hátaslóként hasznosították. Majdnem mindenki számára ideális ló. Egyes egyedei gyermeklónak, mások hobbilónak, megint mások versenyzésre alkalmasak, de lehet használni akár fogatban is. Sporttársként leginkább az ugrósportban és a díjlovaglásban felel meg. Találkozhatunk vele lovas bemutatókon és cirkuszokban is. Manapság újra kezdik virágkorukat élni, az új, barokk divatnak köszönhetően. Sok hobbilovas egyszerűen temperamentuma és természet adta feligazodottsága miatt kedveli, mivel ezek talán a legelegánsabb hátaslóvá teszik. Élénk vérmérsékletük ellenére könnyen fegyelmezhetők, jól irányíthatók, gondozójukkal bensőséges kapcsolatot alakítanak ki. A tartással és a takarmányozással szemben nem igényesek. Ez a fajta ma az egyik legkedveltebb hátasló a világon: egyedül Andalúziában 124 ezer tenyészkanca található. A fajta rokontenyésztése tilos, de a nagy egyedszám miatt erre nincs is szükség.

Ezerangyal Lovarda

Ezerangyal Lovarda

Biztos ülésű, vágtában is gyakorlott, jó tanuló, általános iskola felső tagozatos lovasok számára 4 hetes, bentlakásos lovasiskolát szervezünk 4-5 fős csapattal. Tervezett időpont: 2009. szeptember 13-tól október 11-ig. Elméleti és gyakorlati lovasoktatás, minden nap (iskola után és hétvégén) lovaglás. Érdeklődők jelentkezését, kérdéseket és javaslatokat is várunk.

Hunor Lovasközpont - Főnix Park

Hunor Lovasközpont - Főnix Park

A Főnix Park olyan egészségügyi, turisztikai és oktatási létesítmény, amely egyszerre kinál lehetőséget az egészségmegőrzésre, a rehabilitációra, a turizmusra és az oktatásra, valamint a hagyományőrzésre és a fogyatékkal élők társadalomba való beilleszkedésének elősegítésére. Életmód programjaink hasznos tanácsokat kínálnak a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a pozitív gondolkodás kialakítására. A Főnix Park változatos domborzata, különleges növényvilága, ligetei és füves tisztásai több mozgásforma gyakorlására is alkalmassá teszik. (séta, kocogás, futás, kerékpározás, lovaglás, íjászat, jóga, aerobik, gimnasztika). Bővebben: www.tiszavarazs.hu/fonixpark

Hirdetés
Ilona Major

Ilona Major

Április versenyünk honlapja az itt látható bannerre kattintva érhető el, melyen a versennyel kapcsolatos minden információt megtalálnak. A versennyel kapcsolatos kérdésekkel az info@ilonamajor.hu e-mail címre írhatnak.

Jakab Lovasudvar

Jakab Lovasudvar

A Jakab Lovasudvarban a lovastúrák mellett disznóvágás élményben is részesülhet az érdeklődő. Akár szemlélődőként, vagy akár a disznótor aktív résztvevőjeként átélheti mindazt, ami régen hagyomány volt. Háztáji mangalica és mangalica-vaddisznó keverékek kerülnek kés alá, melyek nevelésük során csakis természetes takarmányokon ? kukorica, búza, stb. ? növekedtek. A kombinálható egyéb szabadidős elfoglaltságokkal, mint például: lovaskocsikázás, lovaglás, lovastúrázás, tereplovaglás stb. A disznóvágás végeztével lehetőség van késztermék vásárlására (szalámi, kolbász, szalonna, házi zsír, stb.).

Kisfedeles Lovarda

Kisfedeles Lovarda

Pillanatnyilag napi rendszerességgel Szabó Kati, Juhász Anna és Bakos Anikó oktat magyar nyelven. Pakscha Karolina az angol nyelvűek lovaglásoktatását végzi előzetes telefonos egyeztetés alapján.

Koppány Lovasudvar

Koppány Lovasudvar

Koppány Lovasudvar a Bakonyban található gyönyörű település. Várjuk a pihenni, lovagolni, túrázni, sportolni vágyókat. Igényesen kialakított vendégházunkban 2-3 ágyas zuhanyzós szobákkal, házias konyhával várjuk vendégeinket.

Koppány Lovasudvar

Koppány Lovasudvar

Koppány Lovasudvar a Bakonyban található gyönyörű település. Várjuk a pihenni, lovagolni, túrázni, sportolni vágyókat. Igényesen kialakított vendégházunkban 2-3 ágyas zuhanyzós szobákkal, házias konyhával várjuk vendégeinket.

Kunos Lovarda

Kunos Lovarda

Székesfehérvár határában, az M7-es autópálya és a 63-as főút mellett, a Sóstó Ipari Park szomszédságában alakítottuk ki a városban és környékén már régóta hiányolt lovasközpontot és lovasklubot. Új létesítményünkkel aktívan részt veszünk a hazai lovaséletben, egész évben fedett- és szabadtéri versenyeket rendezünk amatőr- és profi versenyzőknek. A közeljövőben vendéglátó szálláshelyekkel is szeretnénk bővíteni kínálatunkat, valamint teniszpályával, uszodával, horgásztóval szélesíteni a klubtagjaink számára elérhető lehetőségeket. Akár sétakocsikázást vagy vadászhintózást is vállalunk a környéken, ahol számos kúria, kastély, halastó és más látnivalók színesítik a lovazás csodálatos élményét.

Ló bértartás

Ló bértartás

# z új nullás körgyürű Jászberényi lehajtójától 10 perc alatt elérhető az istállónk, mely nyugodt kellemes környezetben található # Tulajdonos igényei szerinti ellátást biztosítunk (állatorvos, kovács megoldott, de saját is hozható) # Minden boxhoz kifutó ! # Ló és lovas oktatására van lehetőség # Ló szállítást meg tudjuk oldani # Fedeles lovarda 21x57 m-es # Nyereg tároló # Külső tereplovaglási lehetőség # Külön női-férfi öltöző # Ló bértartás 46.000 Ft/hó/ló/box # Bérlovagoltatás pónin 3000 Ft/óra # Lovaglópálya, akadályparkkal 60x40 m

Lópofa lovarda

Lópofa lovarda

A kiskunmajsai üdülőfalu szomszédságában található a Lópofa Csárda és Lovarda, amely felhőtlen kikapcsolódási lehetőséget kínál a lovassport szerelmeseinek. A lovarda programjai közé tartozik a sétakocsikázás, lovastúra, valamint a kezdő lovasok részére oktatás, lovastáborok szervezése. Az élményekkel teli lovastúrákról visszaérkező vendégeket ízletes ételekkel várja a lovarda mellett működő Lópofa Csárda.

Tuti menü